Sunday, January 17, 2010

Lucky Draw by CY4.0 : Kurus Cara Sihat (16/1 - 24/1)

"Lucky Draw by CY4.0 : Kurus Cara Sihat (16/1 - 24/1)"

  1. "Dengan ini, saya/I/aku (potong mana yg tak berkenan) nak join Lucky Draw by CY4.0 : Kurus Cara Sihat yang CY4.0 buat kat blog dia.

    Tak payah create slogan. Tak payah perah otak nak buat karangan. Tak payah jadi follower pun.

    Simple & easy mcm alif ba ta kaedahnya.."



    2.   More about this lucky draw: (KLIK)
  • Lucky draw ini bermula dari 16/01/2010 sampai 12 midnite 24/01/2010.
  • Terbuka kpd blogger yg beralamat di Malaysia sahaja
  • Pemenang akan ditentukan oleh random.org. Kalau rajin, mungkin anak2 teruna saya akan buat cabutan.

  • Pastikan sebarang link yang terkandung dalam kandungan entry adalah betul.

  • First 3 lucky bloggers akan dapat 2 keping Detox Slimming Patch manakala 4 org lagi akan dapat 1 keping Detox Slimming Patch.

  • Keputusan adalah muktamad kaedahnya.
**THE END**

1 comments:

CY4.0 said...

hi oya :)
thanks sbb sudi join lucky draw saya :)